Cityfrisbeegolf jatkuu taas ensi kesänä!

Cityfrisbeegolf Hämeenlinna 26.-27.5.2018
Cityfrisbeegolf Tampere 16.6.2018

Cityfrisbeegolf saa jatkoa myös ensi kesänä. Laajemman kiertueen sijaan tapahtuma järjestetään kahdella paikkakunnalla, jotka ovat kesällä 2018 Hämeenlinna ja Tampere.
Hämeenlinnassa järjestettävä tapahtuma kattaa joukkuekisan lisäksi myös yksilökilpailun (yksilökilpailu toteutuu mikäli saadaan vähintään 20 osallistujaa). Myös vanha tuttu puttikisa on edelleen mukana niin yksilö- kuin joukkuekisassa.
Joukkuekisa heitetään la 26.5. ja yksilökisa su 27.5.

Tampereella heitetään pelkästään joukkuekisa + puttikisa.

Yksilökisaan mahtuu alustavasti mukaan max 40 heittäjää ja joukkuekisaan molemmilla paikkakunnilla max 40 joukkuetta.
Yksilökisassa osallistumismaksu 25€/henkilö ja joukkuekisassa 50€/joukkue. Joukkueen koko 2-3 henkilöä.

Joukkuekisassa on omat sarjat miehille ja sekajoukkueille. Kiintiöpaikkoja ei ole vaan sarjat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Yksilökisassa sarjat ovat miehille ja naisille.

Ilmoittautumaan pääset tästä!

- Joukkuekisassa joukkueen koko 2-3 pelaajaa.
- Heitetään 9-väyläinen rata läpi kaksi kertaa. Molempien kierrosten tulokset lasketaan yhteen ja voittaja selviää kierrosten yhteenlaskettujen tulosten perusteella.
- Niin joukkue- kuin yksilökisassakin heitetään kierrosten välissä puttikisassa. Jokainen joukkue/pelaaja heittää 15 kiekkoa (mahdollisuus käyttää järjestäjän kiekkoja) ja 3 parasta joukkuetta/heittäjää selvityy finaaliin. Mikäli tilanne on tasan useamman joukkueen/heittäjän kesken suoritetaan ns. "äkkikuolema". 

Palkinnot

Joukkuekisan ja yksilökisan 3 parasta tullaan palkitsemaan asiaankuuluvin pokaalein ja yllätyspalkinnoin jotka julkaistaan myöhemmin. Viikonlopun aikana tullaan myös jakamaan palkintoja parhaasta kisa-asusta, asenteesta, suorituksesta ja muutamassa muussa kategoriassa :)

Cityfrisbeegolf ei ole PDGA:n alainen turnaus, eikä mikään muukaan virallinen kilpailu. Pidetään siis rento meininki ja hyvä mieli mukana jokaisessa kisassa!

Pelaajia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.
Kisapäivä tullaan viemään läpi säästä riippumatta.

Jokainen osakilpailu tullaan valo- ja videokuvaamaan, ilmoittautumalla kilpailuun hyväksyt kuvatuksi tulemisen. Jos et halua, että kuvia joissa esiinnyt julkaistaan Cityfrisbeegolf Tourin Facebookissa, YouTubessa tai muissa markkinointikanavissa, ota erikseen yhteys tapahtumajärjestäjään.

 

Website made by Avedia